Λίγα λόγια για μένα

emaprof
Γεια σας με λένε Έμμα και είμαι 24. Σπουδάζω στη Νομική, αλλά πρόσφατα αποφάσισα να αλλάξω πορεία με κατεύθυνση το Marketing για Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις.

Παραπέντε, σκι, parachute, paintball, άφθονο φαγητό και ό,τι άλλο βάζει σε κίνδυνο τη σωματική μου ακεραιότητα και υπόληψη (βλέπε καραόκε), είμαι πάντα μέσα να το κάνω. Για να εξισορροπώ την υπερκινητικότητά μου, μ’ αρέσει να καταπιάνομαι με κάθε είδους κατασκευή και crafting και κυρίως να πλέκω.

Α! Πριν ξεχαστώ.. Πριν από 4.5 χρόνια, τον Μάιο του 2011, διαγνώστηκα με ένα σπάνιο είδος καρκίνου που έχουν κυρίως οι έφηβοι. Ονομάζεται σάρκωμα  Ewing και μπορεί να προσβάλλει μυς, όσο και οστά. Στη δική μου περίπτωση βρέθηκε αρχικά στην αριστερή μου λεκάνη και στη συνέχεια έκανε μετάσταση σε διάφορα άλλα οστά.

Μετά από μια σειρά χημειοθεραπειών, ακτινοβολίες, βιοψίες, φυσιοθεραπείες και μία πειραματική μεταμόσχευση μυελού, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου. Καλά, άσχημα, χαρές, γέλια και δάκρυα, περιπέτειες και στιγμές που νομίζω ότι πρωταγωνιστούσα σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Και όλα αυτά, ώστε να καταρρίψω τα taboo που περιβάλλουν τον καρκίνο, να δείξω ότι η ζωή δεν τελειώνει εκεί, αλλά μάλλον αρχίζει.